Salgsbetingelser og Garanti

Angrefrist
Etter loven har kunden 14 dagers angrerett ved forbrukskjøp. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen), du vil da få tilbakeført kjøpesummen du har betalt. Kjøper betaler returporto. Angrerettskjema kan hentes her: https://signform.no/dss/component/signform/?view=form&id=1097

Garanti

Alle våre kajakker og taktelt selges med 2 års garanti. For øvrige varer gjelder 1 års garanti. Kjøpsbevis, for eksempel kvittering, må fremvises ved krav om garanti. Garantien dekker ikke reparasjon utført av annen part, dersom det ikke er avtalt. Garantien dekker material- eller produksjonsfeil. Slitasje eller feil bruk dekkes ikke av garantien. Vi forbeholder oss retten til å reparere eller bytte produktet i garantitiden. Garantien dekker ikke ujevnheter i kajakker som oppstår på grunn av lagring i varme forhold. 

Retur av varer/Reklamasjon
Retur av varene bør avtales på forhånd pr telefon eller epost før varene returneres. Vi er behjelpelige med bestilling av frakt. Varene må være ubrukt. Ved retur av varer, betaler du selv fraktkostnadene. Om det dreier seg om en reklamasjon pga. skade, mangel eller feil ved varen, betaler vi frakten for varen. Legg alltid med informasjon om navn, adresse og telefonnummer i returpakken.
I henhold til Norsk lovgivning må all reklamasjon meldes innen 14 dager fra mottak av varen.